Notícies de Barréjat

Photo du domaine de Barréjat

La petita història de la casa rual El Xiprer

Aquest any obrim una nova casa rural de lloguer: El Xiprer!

Orgullosament adquirit recentment pels “nens” de Douet, estem feliços d'oferir-s'ho. per a lloguer, per a un cap de setmana, una setmana o més…

Som 4 germans i germanes, feliços de poder donar-li la benvinguda a aquest recés de pau que és Barréjat per a la nostra família. Estem compromesos a donar vida a aquest lloc i continuar desenvolupant-lo combinant la nostra habilitats i coneixements personals.

Photo de l'intérieur du gîte Le Cyprès

Acuradament moblada, la nostra cabana per a 6 persones té el seu propi jardí privat, així com accés a la piscina i barbacoa compartides.

Amb 3 habitacions, dues amb llits dobles de 140 cm i una altra habitació amb dos llits individuals, la nostra casa rural de xiprer us pot acollir en família o amb amics durant tot l'any.

Barréjat és una finca d´agroturisme. Al lloc podrà apreciar la presència dels nostres cavalls, companyia de les nostres ovelles i les nostres cabres... Les nostres gallines, acompanyades de les seves cries, passegen pel jardí i vindran Probablement us feu una petita visita durant la vostra estada. Els gossos i gats passen els dies en pau.

Descubra la casa rural El Xiprer